Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد اگر ثمره انقلاب ما تحقق عدالت اجتماعی و رفع ظلم و ستم از جامعه بوده، نشان‌دهنده این است که در مسیر امام حسین (ع) حرکت کردیم.

«محمدتقی فاضل میبدی»، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، در ارزیابی ثمرات برپایی مراسم سوگواری امام حسین (ع) و یارانش به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: برپایی مراسم و مناسک دینی باید بر روی زندگی مردم تاثیر مثبت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مراسمی برگزار شد و مناسکی انجام شد اما تاثیر مثبتی بر زندگی مردم نداشت برپایی آن مراسم بیهوده قلمداد می‌شود چراکه هدف دین نجات انسان و قرار دادن او در مسیر سلامتی و سعادت است.

این پژوهشگر مسائل دینی در تشریح هدف برگزاری مراسم محرم افزود: هدف از برگزاری مراسم عاشورا پند گرفتن از آن است نه اینکه به عنوان قضیه‌ای که 1400 سال پیش اتفاق افتاده به آن نگاه شود و با بازخوانی واقعه مردم عزاداری و گریه کنند.

این کارشناس مسائل مذهبی ادامه داد: امام حسین (ع) با شهادتش، فرهنگ ظلم‌ستیزی را بر جای گذاشت و امیدواریم این اثر فرهنگی، بیش از پیش در جامعه دیده شود.

فاضل میبدی با اشاره به بحث شیوع کرونا و همزمانی آن با ایام محرم اظهار کرد: با توجه به اپیدمی کرونا، اگر برگزاری مراسمات عزاداری باعث شروع موج بعدی کرونا شود و جان انسان‌ها در معرض خطر قرار بگیرد، برگزاری مراسمات عزاداری حرام است. لذا هر چیزی اعم از اینکه در داخل دین باشد و یا خارج از آن، باعث تهدید جان انسان شود، باید منع شود.

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در پاسخ یکی از اهداف انقلاب زنده کردن نهضت حسینی بود، تا چه اندازه متناسب با این هدف عمل شده است؟ خاطرنشان کرد: اگر ثمره انقلاب ما تحقق عدالت اجتماعی و رفع ظلم و ستم از جامعه بوده، نشان‌دهنده این است که در مسیر امام حسین (ع) حرکت کردیم اما اگر با انقلاب ارزش‌های اجتماعی تغییر نکردند، آن انقلاب در راستای حرکت امام حسین (ع) نیست. 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام حسین انقلاب شیعیان گریه مدرسین حوزه علمیه قم برگزاری مراسم امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۷۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، حجت‌الاسلام مرتضی ادیب‌یزدی در مراسم سالروز شهادت امام صادق (ع) در مصلی کیش و در جمع عزاداران با تشریح تلاش‌ها و مجاهدت‌های امام صادق (ع) در مسیر توسعه و نشر ارزش‌های تشیع و دین مبین اسلام، گفت: پس از شهادت حضرت امام حسین (ع) امامان بزرگواری همچون امام سجاد (ع)، امام محمد باقر (ع) و امام صادق (ع) با دعا، نشر علوم و تربیت اندیشمندان و دانشمندان متعدد سعی و تلاش کردند انحراف در دین را که نتیجه آن شهادت امام حسین (ع) بود اصلاح کنند و تربیت هزاران شاگرد و مبلغ دینی ثمره تلاش‌های آنان بود.

وی افزود: دوران امام صادق (ع) به دلیل فضاسازی مناسبی که در زمان امام محمدباقر (ع) ایجاد شده بود تبدیل به دورانی شد که از همه ادیان برای علم اندوزی به شهر مدینه و محضر امام صادق (ع) می‌آمدند و امام هم تلاش می‌کرد با هدفدار کردن آموزش‌های خود اسلام ناب محمدی و سیره و سلوک حضرت علی (ع) را به شاگردانش بیاموزد.

دبیر جامعه مبلغین تهران، تلاش‌های امام صادق (ع) برای تربیت پانزده هزار شاگرد و نشر علوم متعدد را سرآغازی برای تمدن نوین بشری عنوان کرد که دانش امروزی وام دار این دانش‌ها و علوم اسلامی زمان آن حضرت است.

حجت الاسلام مرتضی ادیب یزدی بیداری جامعه اسلامی و بازگرداندن آن به مسیر صحیح ارزش‌های اسلامی از مسیر توسعه علوم را مهمترین راهبرد دوران زندگی امام صادق (ع) دانست و گفت: به همین دلیل است که امام صادق (ع) را رئیس مذهب جعفری می‌دانند که احیای مکتب شیعه وام دار ایشان است.

وی با عنوان اینکه در دوران امام صادق (ع) دشمنان از هر تلاشی برای جلوگیری از تربیت شاگردان و زدودن چهره اسلام واقعی از خرافه و شرک فروگذار نکردند، گفت: به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی امروزه هم گروه‌هایی تلاش می‌کنند ارزش‌های اسلامی را سست کرده و به اسلام ضربه وارد سازند که موضوع حجاب هم یکی از این موضوعات است.

دبیر جامعه مبلغین تهران افزود: عده‌ای با برنامه ریزی و توطئه می‌کوشند جامعه را به سمت غرب گرایی، لودگی و بی شرمی ببرند که باید هوشیار بود و در دام ان‌ها گرفتار نشد.

حجت الاسلام مرتضی ادیب یزدی با اشاره به اینکه این انقلاب و نظام ثمره خون شهدای بسیاری است و امروز در مقابل خانواده شهدا وظیفه داریم پاسدار ارزش‌های اسلامی باشیم، تاکید کرد: در کیش هم با وجود ساکنان ولایی و ارزشی که حضور دارند، باز هم عده‌ای از بیرون تلاش می‌کنند چهره این جزیره را که پیشانی گردشگری کشور محسوب می‌شود، خدشه دار کنند و هم بر مردم و هم بر مسولان جزیره لازم است تا در مقابل این تحرکات ایستادگی کنند.

وی تبیین و تشریح ابعاد قیام عاشورا و بیان دستاورد‌های ائمه معصومین علیهم السلام همچون امام صادق (ع) را موضوعی مهم در مسیر معرفی درست اسلام و تشیع عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی
  • برگزاری مراسم سوگواری امام جعفر صادق (ع) در پلدشت
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • برگزاری مراسم عزاداری در ساوجبلاغ