Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز ، عصر چهارشنبه در نشست این شورا گفت: حوزه مدیریت شهری شهر صدرا، چند ماهی است که در تب و تاب برخی چالش‌ها می‌سوزد و بتازگی اعضای شورای این شهر با انتشار نامه‌ای، طرح پیشنهاد الحاق شهر صدرا به کلان‌شهر شیراز را مطرح کردند.

سعید نظری، با اشاره به خوابگاهی بودن شهر صدرا، افزود: این پیشنهاد با توجه به سکونت جمعیت قابل توجهی از شهروندان در شهر جدید صدرا که مناسبات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خود را روزانه در کلان‌شهر شیراز دنبال می‌کنند، قابل تامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هرچند شهر صدرا در قالب طرح توسعه شهرهای جدید ایجاد شد اما به نظر می‌رسد مطالعات جامعی در حوزه تامین زیرساخت‌های شهری برای اسکان چند صد هزار نفر در این منطقه در دهه ۷۰ صورت نگرفته و یا اگر مطالعاتی هم انجام شده، فاقد قابلیت‌های آینده‌پژوهی بوده و یا در عملیات عمرانی به آن بی‌توجهی شده است.

این عضو شورای اسلامی شهر شیراز اظهار داشت: شهر صدرا با وجود قریب به ۱۳۰ هزار نفر جمعیت با مشکلات و چالش‌های متعددی رو به رو است و آسیب‌های متعدد اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی این شهر را هدف گرفته است که البته کلان‌شهر شیراز نمی‌تواند از این آسیب‌ها در امان باشد.

نظری اضافه کرد: با وجود اینکه پیشنهاد اعضای شورای اسلامی شهر صدرا مبنی بر الحاق این شهر به شیراز در نگاه اول شتابزده و متاثر از حوادث اخیر در حوزه مدیریت شهری این شهر به نظر می‌رسد ،اما این پیشنهاد قابل تامل و مطالعه‌ است.

وی، ادامه داد: هرچند با پذیرش الحاق صدرا به شیراز، بروز برخی آسیب‌ها در حوزه مدیریت شهری شیراز دور از ذهن نیست، اما با این الحاق می‌توان «شیراز بزرگ» را تصویر کرد.

او بیان کرد: در سازمان فضایی، شیراز بزرگ شامل شیراز، دوکوهک، صدرا و ...، است و صدرا از مهمترین شهرهای موثر در این ساختار فضایی خواهد بود زیرا  وجود مراکز مهم آموزش عالی، مراکز درمانی و مجتمع‌های گردشگری و باغ شهرها در پیرامون شهر صدرا از مهمترین عواملی هستند که سبب ایجاد رابطه و تعامل میان شهر شیراز و شهر صدرا می‌شوند و شیراز بزرگ را رقم خواهند زد.

شهر جدید صدرا در فاصله ۲۰ کیلومتری شمال غرب شیراز قرار دارد.

احتمال تغییر در خط دو مترو شیراز

رییس سازمان حمل و نقل ریلی شیراز نیز در این نشست گفت: خط 2 مترو شیراز که هم اینک به طول ۱۵ کیلومتر و با ۱۳ ایستگاه در دست احداث است، در جلسه‌ای که با اعضای کمیسیون عمران شورای اسلامی این شهر برگزار شد، احتمال اعمال تغییراتی در این خط مطرح شده است.

حسن مرادی، درباره بهره‌برداری از خط 2 مترو این شهر نیز عنوان کرد: ۲۰۰متر تا پایان حفاری مکانیزه تونل شماره یک این خط باقی مانده که اوایل آبان ماه 99 با ورود دستگاه تی بی ام به ایستگاه آزادی شاهد پایان حفاری آن خواهیم بود. 

وی، با اشاره به آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی ایستگاه‌های خط 2 مترو، اظهار داشت: همه قطعات مورد نیاز تهیه شده و در حال حاضر ایستگاه قهرمانان ۶۳ درصد، عادل آباد ۶۴ درصد، دولت ۳۴ درصد، رحمت ۲۷ درصد، امیرکبیر ۳۱ درصد و استقلال ۲۶ درصد در بخش تونل سازی پیشرفت داشته است و در بخش روسازی نیز در مجموع حدود ۱۴ درصد پیشرفت حاصل شده است.

خط 2 مترو شیراز ۱۳۰۰میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

شهردار شیراز نیز در این نشست بیان داشت: برای بهره‌برداری از فاز نخست خط ٢مترو شیراز تا میدان امام حسین (ع) تا پایان سال 99 به بیش از یک هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

حیدر اسکندرپور، همچنین در ارتباط با اجرای خط ٢مترو شیراز و احتمال افتتاح بخشی از این خط تا میدان بسیج (فلکه فرودگاه) گفت: البته اولویت اصلی ما همواره بهره‌برداری از بخش اول فاز نخست تا پایان سال 99 و یا اوایل سال آینده تا میدان امام حسین (ع) است اما با توجه به اینکه ایستگاه میدان امام حسین (ع) دو سطحی است، پیمانکار آن که قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) است اعلام کرده در این بخش مشکلاتی دارند که شاید نتوانند تا پایان سال جاری این ایستگاه را به اتمام برسانند. 

وی بیان کرد: با توجه به این موضوع، ما 2 سناریو برای اجرای این پروژه تعریف کردیم که یکی اجرای این پروژه تا میدان بسیج است که به هیچ عنوان مد نظر نبوده چرا که معتقدیم این خط زمانی اثر گذاری خود را خواهد داشت که به ایستگاه میدان امام حسین (ع) برسد. 

اسکندرپور ادامه داد: سناریو دوم رسیدن به میدان امام حسین (ع) از طریق افتتاح سه ایستگاه قهرمانان، امیرکبیر و میدان امام حسین (ع) است که برای انجام این کار تا اردیبهشت سال 1400 به یک هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار نیاز است..

​​​​بوستان پشت خبرگزاری ایرنا بنام رسانه نامگذاری شد

در این نشست همچنین با نامگذاری بوستان واقع در بلوار نصر که پشت خبرگزاری ایرنا واقع شده است، به نام بوستان «رسانه» ،منظر کوهستانی بلوار جمهوری به نام «کوه صبوی»، پیست دوچرخه سواری کوه نور به نام پیست دوچرخه سواری «گلبار»، پیست دوچرخه سواری منطقه ۱۱ شهرداری به نام پیست دوچرخه سواری «پرتوآذر» و تغییر نام خیابان امید نوروزی به خیابان «امید» موافقت شد.

در این نشست نیز، لایحه دوفوریتی شهرداری شیراز در خصوص تصویب تصمیم کمیسیون مزایده عمومی فروش مجتمع ورزشی- تفریحی قدوسی غربی بررسی و با رای موافق اعضا مصوب شد.

همچنین در ادامه این جلسه، نامه فرمانداری شهرستان شیراز در خصوص ایراد وارده به مصوبه نامگذاری روزی به عنوان روز پاکبان بررسی و با کسب آرا لازم به تصویب رسید، بر این اساس شهرداری شیراز مکلف شد در روز بیست و یکم اسفندماه هر سال با برپایی مراسمی به نحو شایسته از زحمات پاکبانان تجلیل کند.

برچسب‌ها شورای اسلامی شهر شیراز شهرصدرا شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر شیراز شهرصدرا شیراز فارس شورای اسلامی شهر شیراز شهرصدرا شیراز فارس اخبار کنکور پیست دوچرخه سواری شورای اسلامی شهر میدان امام حسین مترو شیراز شهر شیراز تا میدان تا پایان شهر صدرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز از اراده این کمیته برای رفع فقر از محلات و مناطق کم‌برخوردار این کلان‌شهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی با همراهی جمعی از کارکنان شهرداری شیراز، اعضای قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی (ع) و خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های ملی و استانی از تعدادی منازل، بازسازی و نوسازی شده منطقه کم‌برخوردار در چند محله بافت تاریخی و مهدی‌آباد بازدید و از نزدیک به بررسی روند اجرای تفاهم‌نامه سه‌جانبه محرومیت‌زدایی پرداخت.

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس باید یک‌هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و احیا شود تا با این کار محرومیت‌زدایی در این مناطق احیا شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه خانه‌های مورد نظر توسط یاوران و معتمدین محله، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و ... شناسایی و بعد نیرو‌های جهادی و کارشناسان شورای اسلامی شهر به منزل مورد نظر مراجعه و در رابطه با واجد شرایط بودم آن تحقیق می‌کنند.

حسینی بیان کرد: پس از شناسایی و تأیید، منازل محروم نیازسنجی و در فهرست محرومیت‌زدایی قرار می‌گیرند و کار با همکاری نیرو‌های جهادی برای احیای آنها آغاز می‌شود. این خانه‌ها به قدری فرسوده و نامناسب هستند که فقر آنها، محله را آزار می‌دهد و با درست کردن این خانه‌ها امنیت محله هم افزایش می‌یابد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت حضور خیرین در زمینه محرومیت‌زدایی از چهره شهر در خصوص برخی بند‌های تفاهم‌نامه سه جانبه اظهار کرد: بر اساس این تفاهم. نامه سه جانبه قرار شد یک هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و 500 خانه توسط شهرداری و 500 خانه توسط قرارگاه محرومیت زدایی احمدبن موسی(ع) احیا و بازسازی شود.

حسینی گفت: بر این اساس قرار شد به طور میانگین برای هر منزل 60 میلیون تومان هزینه شود که 15 میلیارد تومان سهم شهرداری و 15 میلیارد تومان سهم قرارگاه تعیین شد که سپاه بیشتر نسبت به احیای خانه‌های اطراف شهر و شهرداری نسبت به محرومیت‌زدایی از منازل درون شهر اقدام کردند. امسال سهم هر کدام از طرفین 30 میلیارد تومان تعیین شده و قرار است یک هزار منزل نیز امسال از محرومیت خارج شوند.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اجرای این طرح در تمامی مناطق یازده‌گانه شهرداری این کلان‌شهر اضافه کرد: در این راستا در کل مناطق یازده‌گانه از یاوران شورا خواستیم منازل محروم را شناسایی کنند و بعد نسبت به تایید آغاز طریق بخش‌های مرتبط، اقدام می‌شود.

حسینی افزود: مسأله اصلی ما در این راستا برخی کار‌های عقب افتاده است که در گذشته انجام نشده و به امروز افتاده است، مانند خانه‌های فرسوده‌ای که در برخی نقاط مانند بافت تاریخی برجامانده و امروز به معضلی برای این محل تبدیل شده است، چراکه انجام اموری مثل سنگ‌فرش برخی معابر که امروز برای آن تصمیم‌گیری شده جزو کار‌های روزمره است.

وی با اشاره به وجود انبوه منازل فرسوده و محروم در بافت تاریخی و مشکل ساخت‌وساز در این بافت گفت: بنابر آمار غیر رسمی در منطقه تاریخی فرهنگی، بیش‌از 100 خانه میراثی داریم که احیا و نوسازی آنها مشکل است و علاوه بر مشکل نوسازی و مقاوم‌سازی وجود این منازل باعث مشکلات بهداشتی زیادی نظیر سالک شده که مردم بافت را تهدید می‌کند.

 رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مشکل برخی از منازل اجاره‌ای نیز گفت: البته ما این مشکل را در سعدی هم داشتیم که برخی صاحبخانه‌ها به دلیل مشکل محله، منازل خود را به قیمت کمتری اجاره دادند و خود در یک محله دیگر منزلی را اجاره کرده‌اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ارائه برخی تسهیلات برای محرومیت‌زدایی محلات کم برخوردار بیان کرد: ما سعی داریم که صاحبان این منازل هم برای نوسازی و بهسازی منزل خود و حتی بازگشت به بافت سعدی ترغیب شوند و در این راستا، لایحه‌ای برای تسهیل ارائه شده تا حتی اگر بخواهند منزل خود را مرمت کنند، نیاز به پرداخت هزینه پروانه و پایان کار هم نباشد. معتقدیم با مرمت این منازل اعتبار و امنیت محله را افزایش می‌دهیم.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • طرح ممنوعیت ورود موتورسیکلت به بازار اصفهان اجرا شد
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • معمایی که امام درباره رژیم صهیونیستی مطرح کرد چه بود؟
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • تسریع در آزادسازی میدان جلوخان در ۱۴۰۳/ گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) را باز می‌کنیم
  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • سقوط دکل‌های برق در شادگان بر اثر طوفان