Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه بزرگترین پاسدار ارزش های انقلابی امام خمینی(س) بود، گفت: انقلابی بودن به معنای این نیست که اهل رفق و مدارا نباشیم. انقلابی بودن خشن، متکبر، متجاوز و از موضع بالا با بقیه حرف زدن نیست؛ اگر یک جایی می بینید گرهی باز نمی شود و راهکاری برای معضلی نیست، رفاقت کنید و مثل یک رفیق دلسوز مسأله را حل کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعضی ها خیال می کنند انقلابی بودن به این است که مسائل را با زور حل کنیم اما سیدالشهدا(ع) می گوید با رفق و مدارا مسائل را حل کنید.

به گزارش خبرنگار جماران، حسن رحیم پور ازغدی در سخنرانی به مناسبت روز پاسدار در حرم مطهر امام خمینی(س) با اشاره به اینکه سیدالشهدا(ع) راه و رسم پاسداری از ارزش های انقلابی و توحیدی را به ما می آموزند، گفت: چند اصل برای یک سبک زندگی مکتبی و حسینی(ع) و روش پاسداری در منطق امام حسین(ع) هست که اصل اول «غیرت انقلابی» است. این جمله پرچم انقلاب است که فرمودند نمی پذیریم برای چشم مؤمن که در سطح جامعه ملی و جهانی ببیند حدود و خطوط قرمز خداوند زیر پا گذاشته می شود و چشمش را روی آنها ببندد و بگوید به ما ربطی ندارد. امام حسین(ع) می گوید مؤمن هر جا ببیند خلاف عدالت و ارزش های الهی، به خصوص در عرصه عمومی و اجتماعی، اتفاق می افتد و چشم ببندد، شک نکنید که این افراد در منطق انقلابی و توحیدی جا نمی گیرد. مؤمن نمی تواند عدالت خواه نباشد.

 

دینی که می گوید باطل و فساد به ما ربطی ندارد، آن دین امام حسین(ع) نیست

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه بزرگترین پاسدار ارزش های انقلابی امام خمینی(س) بود، افزود: تشیعی که برای ما در عزاداری و زیارت خلاصه کرده اند، تشیع حسینی(ع) نیست. هر جا دیدید دینی را برای شما تعریف می کنند که باطل و فساد را می بیند و می گوید به ما ربطی ندارد و مسئولیتی در این باب نداریم، آن دین امام حسین(ع) نیست. مؤمن باید خونش به جوش بیاید و بگوید من اوضاع را تغییر می دهم. پس روی مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی چشم نبندیم و نگوییم مذهب با اینها کار ندارد.

وی تأکید کرد: سیدالشهدا(ع) فرموند هرکس بدون توجه به اینکه دیگران به وظیفه شان عمل می کنند یا نه، به وظیفه اش عمل کند. اگر هیچ کس کار خودش را مشروط به دیگران نکند و کار خودش را درست انجام بدهد، همه کارها درست خواهد شد، اما اگر هرکسی بگوید چون دیگری کارش را درست انجام نمی دهد من هم کارم را درست انجام نمی دهم، هیچ کاری درست نخواهد شد. تو مأمور به تکلیف هستی نه نتیجه، اما خداوند حتی بیش از ظرفیتت به تو کمک خواهد کرد.

رحیم پور ازغدی امام خمینی(س) را بزرگترین پاسدار اسلام در این عصر دانست و گفت: در میان نهضت های صد سال اخیر فقط امام خمینی(س) گفت ما مأمور به تکلیف هستیم و نه نتیجه، و فقط او به نتیجه رسید. سیدالشهدا(ع) می گوید انجام وظیفه ات را مشروط به درست عمل کردن دیگران نکن. خودتان را نوکر مردم بدانید و با افتخار و بدون هیچ توقع نوکری کنید و این را نعمت خدا تلقی کنید که خدا به شما فرصت داده به مردم خدمت کنید. موقع خطر صف اول باش و موقع حضر به صف آخر برو؛ سیدالشهدا(ع) می گوید این نعمت ویژه خدا برای شما است.

 

انقلابی بودن خشن، متکبر و از موضع بالا با بقیه حرف زدن نیست

 

وی تأکید کرد: انقلابی بودن به معنای این نیست که اهل رفق و مدارا نباشیم. انقلابی بودن خشن، متکبر، متجاوز و از موضع بالا با بقیه حرف زدن نیست؛ اگر یک جایی می بینید گرهی باز نمی شود و راهکاری برای معضلی نیست، رفاقت کنید و مثل یک رفیق دلسوز مسأله را حل کنید. بعضی ها خیال می کنند انقلابی بودن به این است که مسائل را با زور حل کنیم اما سیدالشهدا(ع) می گوید با رفق و مدارا مسائل را حل کنید. مسائل پیچیده با بخشنامه و دستور حل نمی شود و باید با دقت و مدارا این کار را کنیم و سیدالشهدا(ع) می گوید هر مشکلی را بر حسب خودش حل کنید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه عدالت حکومت جهانی امام زمان(عج) شامل همه می شود، گفت: سیدالشهدا(ع) می گوید قائم ما وقتی حکومت جهانی تشکیل می دهد، عدالت او توسعه دارد؛ حتی به آدم هایی که مؤمن نیستند هم ستم نخواهد شد و نمی گوییم چون ما را قبول نداری امنیت تو را تأمین نمی کنیم و حقوق تو از بیت المال را نمی دهیم. این خیلی مهم است به کسی که تو را قبول ندارد و تو هم او را قبول نداری هم ظلم نکنی.

وی اظهار داشت: هر حقیقتی دشمن دارد و هرچه دشمن دارد پاسدار و محافظ می خواهد. نرم افزار و سخت افزار انقلاب تا ابد پاسداری می خواهد و نرم افزارش از سخت افزارش مهمتر است. برای اینکه انقلاب یک مکتب و یک نظام فکری و عملی است. انقلاب مرده ریگ نیست؛ پاسدار انقلاب پاسدار قدرت، ثروت و موقعیت نیست و پاسدار ارزش ها است. این ارزش های توحیدی هرگز پیر نمی شوند و نمی میرند و تا ابد زنده است؛ بنابر این پاسداری یک تکلیف ابدی است.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا حسن رحیم پور ازغدی حرم امام خمینی روز پاسدار افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا ارزش های انقلابی بزرگترین پاسدار ما ربطی ندارد انقلابی بودن امام خمینی س سیدالشهدا ع پاسدار ارزش رفق و مدارا امام حسین ع حل کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، محمدیاسر طیب‌نیا، در ارتباط با میزان صادرات این شرکت در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تغییر رویکرد در حوزه فروش و بازاریابی و حضور موثر در بازارهای جدید توانست ضمن تامین نیاز مصرف کنندگان داخلی در سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک میلیون و ۴۰۹ هزار تن محصولات فولادی به ارزش بیش از ۷۰۷ میلیون دلار صادر کرده که از نظر وزنی ۱۶.۶۱ درصد و از نظر دلاری ۱۴.۶۸ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ رشد داشته است و این رشد صادرات در شرایطی رقم خورده است که در سال ۱۴۰۲ با محدودیت‌های شدیدی در حوزه برق و گاز مواجه بودیم.

وی افزود: نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است؛ این مسئله بیانگر نگاه ویژه فولاد مبارکه برای گذر از خام‌فروشی و صادرات محصولات با ارزش افزوده بالاتر است.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: فولاد مبارکه با کسب سهم ۱.۴۳ درصدی ارزش دلاری صادرات در بین کل صادرکنندگان در جایگاه پنجم قرار گرفته است و این در شرایطی است که رتبه اول به شرکت ملی گاز و سه رتبه دیگر به شرکت‌های حوزه پتروشیمی باز می‌گردد و این مهم، اهمیت رتبه فولاد مبارکه را به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی و پتروشیمی دو چندان می‌کند.

وی با اشاره به جزئیات صادرات محصولات فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده محصولات تخت در منطقه منا به شمار می‌رود و ۸۴ درصد تولیدات ما در سال ۲۰۲۳ راهی بازارهای داخلی و ۱۶ درصد راهی بازار صادراتی شده است.

چالش های صادراتی

طیب‌نیا افزود: البته در بخش صادرات چالش‌هایی نیز وجود دارد که امیدواریم در سال‌های آتی رفع شود. نخست آن که برای فروش و ارائه محصولات متنوع به بازار جهانی محدودیت داریم. همچنین چالش اصلی صادرات در شرایط کنونی کشور عدم امکان برنامه‌ریزی بلندمدت با توجه به باثبات نبودن پیش‌بینی‌ها بر شرایط ارزی و تغییرات احتمالی قوانین و تعرفه‌ها و معافیت‌های صادراتی و ... است. به عنوان نمونه حذف معافیت‌های مالیاتی صادرات به واسطه محدودیت گذاشتن بر سقف معافیت‌ها در قانون بودجه سال جاری از مواردی است که با توجه به الزام به عرضه ارز با قیمت نیما توجیه صادرات را برای بسیاری شرکت‌ها از بین خواهد برد.

وی ادامه داد: همچنین زیرساخت‌های کشور برای صادرات باید تقویت شود؛ در بخش لجستیک و حمل و نقل نیاز به بهبود داریم، اسکله‌ها در بنادر باید تقویت شود تا بتوانیم محصولات را با تناژهای بیشتر صادر کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه با صادرات ۱.۴ میلیون تن محصولات فولادی به ارزش بیش از ۷۰۰ میلیون دلار، عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی-پتروشیمی کشور را به خود تخصیص داد؛ این در حالی است که در صورت تجمیع میزان صادرات صورت گرفته در گروه فولادمبارکه، این گروه در میان صادرکنندگان نفتی و غیرنفتی کشور، رتبه دوم را کسب خواهد کرد.

گفتنی است گمرک ایران آمار عملکرد ۱۰۰ صادرکننده اول کشور در حوزه تجارت خارجی را در سال ۱۴۰۲ اعلام کرد. از مجموع صادرات غیر نفتی کشور در سال گذشته، بالغ بر ۱۳۶ میلیون تن به ارزش بیش از ۴۹ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی انجام شده است که از این میزان، ۶۹ میلیون و ۷۳۹ هزار تن به ارزش ۲۸ میلیارد و ۹۵۵ میلیون دلار توسط ۱۰۰ صادرکننده برتر انجام گرفته است.

افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات

این میزان صادرات توسط ۱۰۰ صادرکننده برتر، بیانگر افت ۱.۴۷ درصدی از نظر وزن و افت ۱۸.۹ درصدی از نظر ارزش دلاری نسبت به سال ۱۴۰۱ است. با این حال فولاد مبارکه توانسته است در سال ۱۴۰۲ هم از نظر وزنی و هم از نظر ارزش دلاری، رشد قابل توجهی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته باشد؛ نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903174

دیگر خبرها

  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • درگیری در حزب حسین الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • درگیری در حزب الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان‌های انقلابی است
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو