Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، «با حسین حرف بزن» برنامه‌ای است که افراد در جایگاه‌ها و مشاغل مختلف بی‌واسطه و بدون حضور مجری، با سیدالشهدا (ع) سخن می‌گویند. این برنامه نخستین بار سال ۱۳۹۴ روی آنتن شبکه نسیم رفت و فصل هشتم آن، تولید سازمان هنری رسانه‌ای اوج و شبکه نسیم است که از ابتدای محرم به پخش رسید.

محمدامین پرواس تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «با حسین حرف بزن» درباره تفاوت ساختار فصل جدید این برنامه با فصل‌های گذشته به خبرنگار مهر گفت: ساختار اصلی برنامه همان روال گذشته است، به این علت که دو هدف اصلی برنامه حفظ شود؛ یکی موضوع خلوت کردن و ارتباط متفاوت با امام حسین (ع) جدای از فضای منبر و دیگری بیان این مطلب که امام حسین (ع) مربوط به همه اقشار و آدم‌هایی هستند که در جامعه زندگی می‌کنند، بنابراین به‌واسطه این موضوع فرم اصلی برنامه حفظ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۷۰۰ نامه در دکور برنامه از امام حسین (ع)

پرواس با بیان اینکه سعی داشتیم در برنامه فرمی غیر از منبر ارائه دهیم افزود: برای ارتباط نزدیک‌تر مخاطب با امام در دکور برنامه حدود هزار و هفتصد نامه وجود دارد که در آنها از مدل‌های رفتاری امام حسین (ع) گفته شده است. حدود هفتاد حدیث در طول زندگی ایشان از حضرت نقل شده و ما آمدیم این‌ها را تبدیل به فرم نامه کردیم. مثلاً اگر امام حسین (ع) فرمودند غیبت کار بدی است ما این را در قالب نامه امام حسین (ع) خطاب به یک شخص آورده‌ایم؛ به طور مثال به این شکل که از حسین فرزند علی به دوستان حسین، «عزیز من اگر می‌خواهید در روضه من فلان کار را کنید بدانید که من با غیبت مشکل دارم.» این مطالب را در یک ارتباط مستقیم با امام حسین (ع) بیان کردیم تا کسی که دارد آن نامه را می‌خواند هم دلنشین‌تر شود و هم تاثیرگذار، ضمن اینکه از فرم منبر هم خارج شویم.

وی تصریح کرد: لحن نامه طوری است که منِ خواننده آن را حس کنم. این خیلی مهم است که حرف همان حرف فاخری است که ۱۴۰۰ سال پیش زده شده ولی زبان عربی نداریم. اگر امام حسین (ع) راجع به نماز گفتند، که خیلی هم گفتند، این را در این دوره زمانه باید طوری بگوییم که در کسانی که به نماز هیچ حسی ندارند آن حس ایجاد شود.

این تهیه کننده اضافه کرد: مثلاً در مورد ارتباط با خدا خیلی تاکید داشتند، ولی اینکه این موارد چه‌طور مطرح شود، مهم است. تعدادی از نامه‌ها هم دلنوشته‌های آدم‌های مختلف است که در طول سال به صفحات برنامه دایرکت یا کامنت کرده‌اند. این اتفاق برنامه امسال را نسبت به قبل متفاوت کرده است.

از مدافع حرم تا اقلیت‌ها و شیفتگی برای امام حسین (ع)

وی افزود: امسال مهمان عاشوری داشتیم، مهمان مدافع حرم هم داشتیم که در انتهای ارتباط با امام حسین (ع) جانش را هم گذاشته است. از طرفی خواننده، بازیگر، باتری‌ساز و… داشتیم و سعی کردیم جامعیت این ارتباط را نشان دهیم. همچنین خارج از ایران افراد زیادی هستند که از این محتوا استفاده می‌کنند. هدف کار هم همین بوده که بگوییم امام حسین (ع) برای گروه خاصی نیستند و در هر موقعیتی که هستیم و هر جایی از زندگی که ایستاده‌ایم می‌توانیم با ایشان ارتباط بگیریم.

تهیه‌کننده برنامه «با حسین حرف بزن» عنوان کرد: خیلی از مهمان‌های خانمی که هرسال داریم حجابی که باید باشد را ندارند ولی ارتباطشان با امام حسین (ع) حفظ می‌شود. این را من خیلی جاها گفتم که چیزهایی که به ما می‌گویند و اصل را اینها می‌دانند مثال نماز و روزه و حجاب و… به دید من پشت یک چیزی به نام محبت قرار می‌گیرد، یعنی تو اگر محبت را نسبت به مادرت داشته باشی هر کاری بخواهی حتماً انجام می‌شود. من حسم این است که محبت امام حسین (ع) باعث می‌شود که آن خانم بگوید من امام حسین (ع) را دوست دارم و او دوست دارد که من حجاب داشته باشم پس کاری به چیز دیگری ندارد و این اتفاق می‌افتد.

محمدامین پرواس در پایان گفت: در تیم ما که حدود سی نفر هستند اقشار مختلف حضور دارند. تیم ما کاملاً تیم جوان و به روز و با نگاه‌های متفاوت است که همه دور این داستان جمع شده‌اند.

کد خبر 5567468 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه با حسین حرف بزن شبکه نسیم برنامه تلویزیونی تئاتر ایران خانه هنرمندان ایران بابک برزویه فیلم کوتاه فیلم سینمایی درگذشت چهره ها محرم 1401 سینمای مستند موزه هنرهای معاصر تهران فیلم مستند عکاسی نقاشی شبکه دو سیما کارگردان سینما امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۶۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس

به گزارش جماران از پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ امام خمینی در سال 1323 مطلبی را در دفترچه یادداشت های آقای وزیری مکتوب کرد که امروزه به عنوان قدیمی ترین متن مبارزاتی ایشان از آن یاد می شود و به نامه قیام لله مشهور است. در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.

یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‌‎ ‎‌رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

 

 

 

 

 

30 سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ 1353/1/17 آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.

آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود.

 

 

متن کامل این نامه بدین شرح است:

«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع

در روز دوشنبه 12 ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمری

در حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد

53/1/17

سید علی خامنه‌ای »

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • اعتراضات دانشجویی آمریکا و ماجرای ۲ نامه
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • ماجرای گلایه امام (ره) از آهنگران + فیلم